For Danish Readers

*The following page is directed towards my Danish readers. I’m not an alien planning world domination, it’s just my native language*

Hej!

Som du nok har lagt mærke til, så blogger jeg på engelsk – selvom jeg er født, opvokset og stadig bor i Danmark. Og jeg ved jeg også har en god håndfuld danske læsere.

Du har mulighed for at oversætte bloggen til dansk via Google Translate her, men det er ærlig talt lidt noget lort der kommer ud af det.

Jeg vil rigtig gerne imødekomme dem der har lidt svært ved det der engelsk, men på nuværende tidspunkt har desværre ikke tid til at oversætte alting til dansk. Men jeg læser alle kommentarer, og du skal være mere end velkommen til at stille spørgsmål på dansk der hvis du vil!

Du kan også bare smide en mail til mig her hvis det er nemmere for dig 🙂


Kort sagt studererer jeg idræt og sundhed og går meget op i sundhed og træning.

Jeg har altid været glad for at bevæge mig, men har i gennem længere tid kæmpet med at komme over en alvorlig knæskade. Jeg elsker styrketræning, løb, en smule yoga og fodbold (så længe jeg ikke er skadet).

Du kan læse mere om mig (hvis du ikke allerede har fået en overdosis) her, inklusiv min kamp med depression og angst.

Lad mig introducere dig til det her sted, som jeg kalder for min blog. Her deler jeg opskrifter, træningspas, og taler om vigtigheden af at have det godt psykisk for at leve sundt.

Jeg vil starte med at sige at jeg forsøger at gøre dette til et positivt sted at være, og hvis du har nogle spørgsmål eller brug for en at snakke med, så smid endelig bare en kommentar eller en mail via denne side.

Når det kommer til sundhed, så fokuserer jeg på alle dets aspekter – ikke kun det fysiske. En sund livsstil skal ikke give mere stress, men glæde. Moderation og balance er helt essentielt.

Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde glæden i at være aktiv, at finde din måde at leve et sundt liv med et sundt sind – fordi det er alfa og omega.

Nogle af mine bedste indlæg (ifølge… ja, mig) er Small Steps Towards Self-Love / Pull Ups and Chin Ups for Beginners / HIIT Hotel Room Workouther er alle mine populære indlæg for øjeblikket.

Nogle gange er mennesker så søde at skrive om mig eller min blog – du kan se hvem der er skør nok til at gøre det her.

Så, lad os komme lidt nærmere hvad det egentlig er jeg skriver om her.

Lær bloggen & bloggeren at kende


Hvad er du interesseret i? Klik for at hoppe længere ned ad siden, eller rul ned på den gode gamle måde 🙂

TrænSpisLev sundtInspirerBlog


Træning

Underkategorier: Træninger: Trænings pictorials and øvelseslogs fra mine træninger // Bliv fit: Blandet træningstips, råd, erfaringer og så videre! // Styrketræning: Om styrketræning og at blive stærk! // Yoga: Yoga-inspirerede serier // At være skadet: Forebyggelse, behandling og at leve med skader // Alle indlæg i denne kategori


Opskrifter og kost

Underkategorier: Kost og ernæring: Tips til kosten // Opskrifter: Alle opskrifter på bloggen // Opskrifts index //Alle indlæg i denne kategory


Sundt liv

Underkategorier: Sundhed: Alt om sundhed // Mental sundhed: Fun fact, jeg kæmper med depression og angst. Og jeg har valgt ikke at være åben om det ved at skrive om det her. // Self-love: Fordi der ikke kommer noget godt ud af at hade sig selv // Vægt(tab): Om at tabe og tage vægt på // Alle indlæg i denne kategori.


Inspiration

Underkategorier: Anne Smiles: Personlige indlæg // Træningstøj: Fordi det er umuligt at have for meget træningstøj // Body positivity: Fordi alle kroppe er gode kroppe // Bare for sjov: Fjollede indlæg med masser af GIFs – bare for sjov // Little Reminders: Citater, motiverende citater og inspirerende ord for de der dage // Alle indlæg i denne kategori


Blogging – Tips & Diskussioner

Underkategorier: Blogger om blogging: Alt muligt vrøvl fra mig omkring blogging // Blog traffic reports: Kom backstage og lær mere omkring hvor mange besøgende min blog får, og hvilke strategier jeg bruger // Blog tips: Jeg røber alle mine dårligt skjulte hemmeligheder og tricks for bloggere // Blog news: Særlige nyheder og andet spændende // Alle indlæg i denne kategori.


Get in touch - Do you have a question? Do you want to chat? Are you a blogger or brand?

Hvis du har et spørgsmål eller bare har lyst til en at snakke med, kan du altid sende mig en mail via min kontakt-side. Jeg prøver desuden på at besvare alle kommentarer på bloggen.

Hvis du er et firma eller en blogger der er interesseret i et samarbejde, kan du hoppe herover og hente mit media kit, og så vi kan prøve og finde ud af noget sammen.

Be social - you should follow me on instagram & twitter I'm sometimes funny (by accident)

Hvis du er til de de social medier kan du følge mig/bloggen her:

   

Le Disclaimer aka alt det kedelige du ikke gider læse

(yes that last part was Baymax)

På denne blog deler jeg mit personlige syn på sundhed. Enhver form for tips er baseret på personlig erfaring, holdninger og research, og skal ikke ses som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.

Læs hele min disclaimer her – inklusiv min reklamepolitik (Jeg føler det er vigtig at være meget gennemsigtig omkring dette, så det for sin egen helt egen specielle side).


Puha, nu er alt det alvorlige endelig overstået.

Åh nej, Det er bunden af siden. Slet ikke værd at komme helt herned.

Tak fordi du læser med!

Gif that says lots of love, Anne xx
Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.